Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Miloš Zeman bude repatriován do Rwandy

Jak naši čtenáři jistě zaznamenali, bývalý prezident Miloš Zeman nedávno znovu vyplul ve svém gumovém člunu na rybník. Občané České republiky tuto Zemanovu libůstku dobře znají, ale tentokrát se mu stala osudnou.


Na břehu rybníka totiž tábořili členové německé neziskové organizace Sea Watch. Oficiálně se jednalo o teambuildingovou akci hrazenou z rozpočtu Evropského ráje. Neoficiálně šlo o obyčejnou dovolenou. Tito pašeráci lidí, proslulí svými „záchrannými“ plavbami ve Středozemním moři, jsou po letech práce na změně nesnesitelné západní společnosti v ideální svět, v němž budeme všichni adorovat palestinské lůzry a hlavním dopravním prostředkem na klíčové evropské ose Berlín-Paříž bude karavana neprdících velbloudů, vyhořelí a přijeli si k nám odfrknout před další těžkou dřinou. Jakmile se ocitli bez dozoru, rozuměj mimo Německo a jeho výsostné vody v Libyjském moři, zvrhl se jejich pobyt v naší zemi v nechutné orgie. Leželi na trávě u vody, dýchali bez povolenky a dobíjeli telefony z powerbanky, předešle na hotelu nabité z Temelína.

Ke škodě exprezidenta Zemana si ale pro tyto prasárny vybrali břeh rybníka, jemuž místní ne nadarmo přezdívají Zemanovo moře. A jakmile spatřili na vodě Zemanův ikonický člun, začaly se dít věci.

Klimbající Zeman byl ze svého člunu nemilosrdně zachráněn a přinucen hned na břehu požádat o azyl v Evropské unii. K této absurdní situaci došlo v zásadě kvůli tomu, že Zeman byl pěkně do hněda opálen a hůře komunikoval, což zachránci považovali za příznaky mořské nemoci. Prezidentovi se sice nakonec podařilo vysvětlit, že má chronickou akutní virózu, ale na to konto jej účastníci zájezdu okamžitě zabalili do několika vrstev roušek, které mají vždy při sobě kvůli ochraně bližního cizího. Vypadal jako takový tlustý ovčáček. Tím komunikace z prezidentovy strany definitivně skončila.

Jak naší redakci za jedno latéčko bez mléka potvrdil oficiální týmový Key Account Whistleblower, záchranáři si na břehu vskutku pouze chtěli vyzkoušet věci, na které rádi vzpomínají jejich rodič 1 a rodič 2 a za něž by jim doma hrozily tvrdé tresty. Po spatření Zemana však v jejich týmu nastal zmatek.

Nejprve se domnívali, že se jedná o astronauta zachráněného po přistání raketoplánu Challenger. Naštěstí ale jednoho z nich napadlo ověřit si aktuální informace o stavu posledního letu. Na omluvu všech aktivistů světa uvádíme, že fakta nejsou jejich silná stránka.

Po nouzovém přistání raketoplánu Challenger.
Astronaut po nouzovém přistání raketoplánu Challenger. · Foto: NASA Image Courtesy

Následně se shodli, že zřejmě jde o jim neznámou sladkovodní formu vorvaně a pokusili se zvíře zabít a sežrat, protože v trávě na břehu už nebyli žádní brouci a ochutnat jednou v životě maso se v greendealové církvi zatím ještě považuje spíše za malý hřích. Během lovu si však uvědomili svou neschopnost živit se vlastníma rukama. Akce se jim následně profesionálně zvrhla.

Podle posledních zpráv je Zeman nyní v Londýně, kam se dostal nějakou nevysvětlitelnou shodou okolností, a kde ve snaze uniknout svým zachráncům skutečně požádal o azyl. Tím se ovšem zamotal do tenat slavného britského azylového systému a zpečetil svůj osud. Azyl mu totiž na základě diskrétních informací, získaných naší redakcí, nebude udělen a to není zdaleka ta nejhorší zpráva.

Jedná se sice o opáleného ale stále bílého muže (bláhovec uvedl do dotazníku své pohlaví). Proto bude tento nechutný supremacista jako vůbec první člověk nemilosrdně repatriován do Rwandy. Pravda, Starmerova nová vláda tento beztak nefungující program oficiálně ihned po převzetí moci zrušila, ale v Zemanově případě situaci přehodnotila a čile se chopila příležitosti. Zemanovu kauzu chce podat britské a v širším kontextu i evropské veřejnosti jako doklad svého postoje k migraci. Ministři Starmerova levičáckého kabinetu zastávají názor, že i ve Rwandě je potřeba zvyšovat rasovou diverzitu a skutečnost, že Zeman je bývalý prognostik a jako takový umí vystihnout společenské trendy ať již slovem nebo příkladem, jim hraje do karet.

Česká vláda zvažuje, zda má v Zemanově věci intervenovat a je podle informací naší redakce rozdělena. Na jedné straně stojí ministr financí Stanjura, který je proti. Na druhé straně stojí všichni ostatní, kteří jsou také proti, ale chtěli by navíc ze státního rozpočtu pořídit člun i Václavu Klausovi. Stanjura je ochoten o tomto kroku uvažovat pouze pokud bude současně zavedena nějaká nová dočasně-permanentní daň, které se v kruzích zasvěcenců pracovně říká Boatfall tax. Tento návrh má v kabinetu všeobecnou podporu, protože ministry prostě baví občany okrádat a občany baví je za to volit.

Uvedený vládní rozkol je naštěstí spíše výjimkou. Vláda se shoduje, že hlavní nebezpečí kauz, jako je zmíněna výše, spočívá v jejich potenciálním dezinformačním narativu. Jak svého času řekl sám pan Fiala a nikdy ten výrok nevzal zpět, maximálně jej lehce korigoval: "Lidé mají právo na to, aby informace byly korigovány." Proto je nutné hlídat, kdo, co a kde píše a výmysly nebo lži nemilosrdně cenzurovat a to v celém Evropském ráji. Naše redakce se k této myšlence hlásí a konstatujeme, že vše, co jsme v tomto textu uvedli, je čistá pravda, pravda, nic než pravda (zdroj).

Závěrem si dovolujeme doporučit svobodomyslným osobám, na jejichž mecenášství celý ten zatracený systém nějakým zázrakem pořád stojí, aby nejen při letních hrátkách dbaly vyšší obezřetnosti. Život ve Rwandě je to nejmenší, co nám v poslední době hrozí.

  • Sdílet: