Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Americké černé září aneb dvě výročí v jednom

Usama a Covid

Po jedenáctém září 2001 došlo v USA k obrovskému posílení státu, zejména jeho bezpečnostního aparátu. Dějiny nás učí, že se stát dříve či později obrátí proti vlastnímu obyvatelstvu.


V případě USA se tak stalo téměř na den přesně za 20 let od 11. září 2001. Tohle výročí bychom také neměli zapomenout. Dne 9. září 2021 vystoupil americký prezident Joe Biden s proslulým projevem, ve kterém oznámil stovkám milionů Američanů, že podepsal exekutivní příkaz, dle kterého musí být povinně „očkováni“ proti covidu všichni zaměstnanci federální vlády, všichni zaměstnanci jejich subdodavatelů (contractors) a všichni zaměstnanci soukromých firem s více než stovkou zaměstnanců.

S odstupem tří let je dobré připomenout následující.

1. Nejvyšší soud USA po půl roce shledal, že část těchto nařízení byla protizákonná. Česká vláda s povinným očkováním chytračila taky, nakonec od něj v poslední chvíli upustila. Milióny lidí nakonec česká vláda dohnala k očkování nikoliv povinností, ale brutálním nátlakem. Absurdita a schizofrenie diskuse o povinném očkování v USA je dodnes nejlépe ilustrováno tímto obrázkem.

2. Joe Biden ve výše uvedeném projevu mnohokrát neuvěřitelně lhal. Mluvil o pandemii neočkovaných (nikdy to nebyla pravda), mluvil o úžasné účinnosti vakcín proti těžkému průběhu onemocnění (z registračních studií „vakcín“ nic takového neplynulo a observační data byla notoricky nespolehlivá), mluvil o tom, jak očkování brání přenosu (neexistovala k tomu spolehlivá data). Všechny tyto lži se později objevily i v českém veřejném prostoru. Díky vyšetřování v americkém kongresu dnes už víme, že sociální sítě na nátlak Bidenova Bílého domu mazaly příspěvky, které se tyto lži pokoušely uvádět na pravou míru. Naše sdružení SMIS by také mohlo vyprávět, viz například zde. Na rozdíl od USA je však u nás zatím stále úplné ticho a kupříkladu takový Seznam.cz stále cenzuruje veškeré odkazy na stránky SMIS.

3. Neměli bychom zapomenout na veskrze odpornou snahu amerického prezidenta – a později mnoha jiných západních politiků – podnítit nenávist vůči neočkovaným lidem (fakt si ten klip pusťte). Právě tento aspekt celé koronavirové tragédie mě na podzim 2021 přiměl vstoupit do veřejného prostorou, protože jsem slyšel trávu růst. Mé tehdejší obavy se potvrdily vrchovatě.

4. Rozhodnutí donutit stovky milionů Američanů k podrobení se experimentální genové terapii (z taktických důvodů vydávané za „Safe&Effective vakcínu“) se nakonec pravděpodobně ukáže jako největší omyl v dějinách americké domácí politiky. Až sedne prach a vše bude vyšetřeno, zjistí se, že desítky tisíc lidí zbytečně zemřely, stovky tisíc byly těžce poškozeny na zdraví a miliony utrpěly nějaké nežádoucí následky.

Tento epochální omyl/zločin (nehodící se škrtněte) bude ale pravděpodobně mít celou kaskádu dramatických pozitivních důsledků jak v USA, tak ve zbytku západního světa. Osobně očekávám ztrátu prestiže lékařského stavu, což konečně umožní celkovou restrukturalizaci veřejného zdravotnictví. Očekávám pád regulačních orgánů, které byly okupovány farmaceutickým průmyslem (FDA, CDC, …), což umožní konec chemické války, kterou Amerika vede proti vlastnímu obyvatelstvu prostřednictvím toxických produktů (nazývaných „jídlo“) a jiných omamných látek a jedů (nazývaných „léky“). Také očekávám zásadní proměnu státem financované vědy a výzkumu a změnu struktury veřejných vysokých škol, což by mohlo ukončit masové oblbování mladých lidí (nazývané „vzděláváním“) a produkci milionů zfalšovaných a zfušovaných článků (nazývanou „výzkumem“).

5. Na závěr je dobré si všimnout, že Boží mlýny pracují ve stále stejném neúprosném režimu. Po šesti dávkách experimentální genové terapie se mentální kapacita chudáka starého Joea snížila natolik, že musel být z další soutěže potupně vyloučen a na zbytek mandátu ukryt před zraky veřejnosti. Našim borcům přejeme v tomto směru hodně vytrvalosti.

  • Sdílet: