Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Covidové ticho (2)

Zase na chvíli prolomíme

Poučíme se z doby covidové? Nebo zase při příští "akci" naskočíme na manipulaci a zájmy korporací, politiků a dalších (ne)mocných? Co způsobil covidismus v Čechách? Chcete opakovat zneužití práva a svévoli parazitů? Co je černá labuť naší bezpečnosti? Ve kterém detailu se skrývá ďábel? Dozvíme se někdy pravdu o nežádoucích účincích mRNA vakcín a souvislosti třeba s rakovinou?


Nedávno jsem konečně dala do kupy a zveřejnila výstupy o ojedinělém semináři a z velkého semináře na téma covidové vakcinace. https://www.blogosvet.cz/article/covidove-ticho-nirz7 Konal se v poslanecké sněmovně 20. 11. 2023 a vyvolal velký rozruch předem v průběhu o potom. Aby taky ne. Na půdě poslanecké sněmovny, v krásných honosných historických prostorách se konala veliká akce. Sešlo se mnoho odborníků, pár politiků, mnoho nekorporátních a neveřejnoprávních médií a spolu s posluchači, kteří měli to štěstí a přihlásili se včas na seminář, naplnili největší sál v budově. Stačil jeden odvážný poslanec a na tak významném místě, kde se i záznam a přímý přenos pořizuje automaticky a zdarma, se sešli a mohli říkat názory ti, kteří byli poslední 3 roky kritizováni, pomlouváni, očerňování, umlčováni.

A máme tady pokračování. Dobří holubi se vracejí. Mnozí přednášející z tohoto semináře a také někteří další budou v tématu pokračovat. V pondělí 3. 6. 2024 se v budově Poslanecké sněmovny (Praha, Sněmovní 1) koná seminář „Analýza proticovidových opatření“ zase pod záštitou poslance MUDr. Vladimíra Zlínského, člena Výboru pro evropské záležitosti. https://www.psp.cz/sqw/cms.sqw?z=19168

Přijdete diskutovat? Kdo přijde přednášet?

Seminář zahájí organizátor: MUDr. Vladimír Zlínský bude mluvit na téma“ Je skutečně nutné poučení z krizového vývoje v době covidové pandemie nebo je vhodnější na vše zapomenout?“ A pak to pofrčí, protože tihle prezentující ví, co mluví a mluví o oblastech, které velmi dobře znají. Právníci, lékaři, ekonomové a další odborníci.

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová - Doba tzv. covidová: Jak snadné bylo zneužití práva k vytváření bezpráví, a co by se proto mělo rychle stát.

doc. Ing. Miroslav Ševčík, CSc. - Covidismus- dopady pandemie strachu na ekonomiku ČR a cesta ke kolektivisticko- totalitnímu systému.

JUDr. Ondřej Dostál, Ph.D., LL.M. - Zákonnost nebo svévole? Dopad covidových restrikcí 2020-2022 na důvěru v právo a demokratickou politiku.

Ing. Václav Fišer - Připravenost zdravotnictví - černá labuť bezpečnosti?

JUDr. Tomáš Nielsen - Selhání soudní ochrany proti nezákonnosti v době covidu

MUDr. Vladimír Čížek - Pandemická smlouva WHO a IHR - ďábel se skrývá v detailu

MUDr. Jana Gandalovičová - Je možná analýza nežádoucích účinků mRNA vakcín?

MUDr. Jaroslava Chlupová - Poruchy nervového systému jako nejčastěji hlášené nežádoucí účinky mRNA vakcín.

Mgr. Michaela Kubátová Špryňarová - Vliv covidových opatření na psychiku dětí v souvislosti se současným nastavením našeho školství

Mgr. Petr Šourek - Farmakoignorance? 

prof. RNDr. Jaroslav Turánek, DSc - Mechanismy účinků mRNA vakcín na reprodukční orgány a plod

Jeden prezentující - MUDr Ján Lakota, CSc. - dorazí až ze Slovenska. Tam také minulé roky jeho názory nechtěli pouštět mezi veřejnost.

Neúnavný optimista a zdejší pisatel RNDr. Tomáš Fürst, Ph.D. bude mluvit přes obrazovku na téma "Komu chybí děti".

Na přípravě semináře a pořízení záznamu ve vyšší kvalitě než chtěla veřejnosti dopřát sněmovna spolupracuje opět Nadační fond svědomí národa.

Jestli chcete být u toho, přihlaste se a přijďte. Kvalitu akce tvoří nejen přednášející, ale i posluchači a ti, kdo kladou otázky. A tady máte možnost se ptát těch, kteří chtějí odpovídat.

Nemáme tady státní vyšetřovací komisi. Nemáme tady premiéra, který bojuje za zájmy národa a hledání pravdy. Nemáme tady správce země, máme tady vládu, která vládne lidu. Ale máme tady mnoho jiných, kteří chtějí hledat pravdu a kterým na národu záleží. A těch je více !!! Patříte mezi ně?